dilluns, 21 d’octubre del 2013

COM HO HEM FET?

La valoració que ens han fet els altres grups ens ha resultat positiva i útil. Hem pogut millorar el què ens mancava a les nostres entrades. Per tant, hem tingut en compte totes les aportacions tot i que,  no compartim l’opinió de tothom. Cal dir que reconeixem els propis errors i intentem rectificar positivament.

Els comentaris més positius han estat referents al disseny i a l’estètica del bloc. Els ha cridat l’atenció perquè és atractiu, visual i els ha facilitat la lectura. Per altra banda, el municipi també ha resultat interessant. L’eslògan ha cridar l’atenció dels lectors donant una imatge identificativa d’Olot.
El que ens mancava eren els objectius i definir millor el diari, fet que hem intentat solucionar el més aviat possible. Ens han proposat afegir-hi més imatges de manera que, introduirem algunes fotografies per tant d’ambientar més als seguidors.

Els comentaris ens han estat molt productius per la qual cosa agraïm les crítiques constructives.

4 comentaris:

  1. La primera pestanya que hem analitzat ha estat la de “Com és?” Pensem que la informació que doneu és entenedora. El croquis ajuda a veure com està organitzat Olot tot i que creiem que per ressaltar els llocs més importants els hauríeu de resseguir més fort per tal que sigui més fàcil de localitzar-los.

    En segon, el “De què vivim?” pensem que potser podríeu començar fent una petita introducció i després començar a explicar-ho un per un tal i com teniu fet. En quant a la gràfica es força borrosa i espatlla una mica l’estètica d’aquest apartat.

    Seguidament ens hem mirat l’apartat de “Com ha canviat?” i trobem que la videoexplicació està bé però, igual que us hem dit abans, podríeu afegir una petita introducció on expliqueu els punts que desenvolupareu. La resta ho veiem molt bé!

    Finalment, fent referència als “futurs possibles” trobem que està correcte ja que desenvolupeu totes les idees que mencioneu.

    Bon treball !!

    ResponElimina
  2. Hola noies!
    La pàgina d’inici del bloc és molt atractiva, els colors són vistosos i criden l’atenció, això fa que la lectura sigui més amena. Les pestanyes estan ben diferenciades i això permet trobar amb facilitat allò que volem consultar. Per altra banda, creiem que l’eslògan de “viu a olot, viu entre volcans” hauria d’anar al títol i no al subtítol, o sinó canviar “Grau de Mestre d’Educació Primària UDG” i buscar-li un altre lloc.

    Els objectius estan ben redactats, són entenedors i s’escauen amb els objectius reals del blog.

    En la pestanya de “Com és?” ens podem fer una idea de com és Olot, tot i què hem trobat a faltar esmentar que és la capital de la Garrotxa.

    A la pestanya “De què vivim”, no acabem d’entendre quin és el sector dominant a la comarca ja que, al principi del text, dieu que és el sector industrial però a la gràfica es veu com els serveis predominen. Per altra banda, creiem que l’estructura del text és correcte i a simple vista es pot extreure la informació important.

    La part de “Com ha canviat” està molt bé! La introducció és encertada, expliqueu breument el vídeo que veurem a continuació i les fotografies comparatives també estan molt bé perquè veiem el canvi del poble amb el pas dels anys. El vídeo no es fa gens pesat i el fet d’afegir fotografies ajuda a visualitzar allò que esteu dient. Molt bona feina! Només afegir que estaria bé que enlloc de posar l’enllaç del vídeo hi sortís directament.

    Per acabar, la pestanya de “futurs possibles” és molt interessant totes les polítiques que està duent a terme l’Ajuntament d’Olot, si finalment es realitzen el futur de la ciutat serà molt millor.

    Bona feina noies! Seguiu treballant com fins ara!

    Berga Socials

    ResponElimina
  3. Hola noies!
    A l'hora d’avaluar el vostre bloc hem utilitzat els següents aspectes: formal, activitats, informació, actitud, diari i els aspectes globals.
    El primer que hem avaluat ha estat l’aspecte formal, creiem que la pàgina d’inici del bloc utilitza colors molts vistosos que criden l’atenció i fa que en general la pàgina sigui molt atractiva. La part relacionada amb el títol creiem que es correcta excepte la part de l’eslògan, ja que la part referen a grau de MEP li treu protagonista.
    Pel que fa a la part dels objectius del bloc creiem que estan ben redactats i ben relacionats amb la finalitat que té el bloc.
    A partir de les pestanyes com és, de què vivim... ens podem fer una idea de com es Olot, encara que faltaria afegir alguns petits detalls com esmentar que és capital de comarca, de la Garrotxa i altres petits detalls com esmentar amb claredat quin és el sector dominant, ja que no queda cent per cent explicat.
    De l’apartat de Com ha canviat, creiem que tot està encertat, tant pel que fa l cídeo, les fotografies comparatives, ja que serveixen per tenir una visió amplia del poble i del creixement d’aquest. Les fotografies alhora de visualitzar el vídeo ajuden a que sigui entenedor. Per aquest motiu ens agradaria felicitar-vos!
    Per enllestir aquest comentari ens agradaria fer referència a les polítiques que esmenteu que L’ajuntament està portant a terme, ja que creiem que si es porten a terme ajudaran a que Olot creixi en un futur millor.
    En general el bloc està correcte. Es pot comprovar el treball, la constància i el temps que heu dedicat- Per aquest motiu creiem que la vostra nota està al voltant del 8.
    Bloc de Mataró.
    Tània Garcia, Ona Gómez i Lara Martín.

    ResponElimina
  4. Hola noies!
    Hem observat les diferents parts del vostre bloc i les activitats didàctiques que heu preparat. Us hem avaluat segons la formalitat, l’informació, les activitats didàctiques, el diari, l’actitud i la globalitat del bloc.

    Primerament dir-vos que el bloc i la seva presentació és molt correcta. Pensem que el bloc està complet amb tots els apartats organitzats, els colors càlids del fons del bloc són molt agradables i escrits amb un llenguatge entenedor. Per aquestes raons pensem que teniu un molt bé.

    Respecte a l’informació pensem que també està molt bé amb fotografies que fan menys pesat la lectura de la informació.

    Les activitats didàctiques que heu preparat són molt correctes, creiem que heu fet molt bona feina preparant diferents guies una pel docent i l’altre per l’alumne. També hem observat que heu preparat un apartat dedicat a la reflexió sobre l’activitat. A més, pensem que l’activitat dels volcans és una activitat molt adequada per estudiar Olot.

    En el diari trobem que hi ha totes les entrades on expliqueu els canvis i correccions que heu fet en el bloc.

    Finalment dir que en general pensem que és una molt bona eina educativa, per aquestes raons pensem que l’avaluació del bloc seria d’un 9. Heu fet molt bona feina noies, felicitats!!

    ResponElimina